Zelf ophalen

Zelf je bestelling ophalen uit een van onze ophaalkluisjes, super handig!

In onze webshop kun je naast verzending ook kiezen voor zelf ophalen. Hier lees je hoe makkelijk het werkt en wat de voordelen zijn.

  • Tijdens het bestellen kun je de ophaaldatum al zien
  • Jij bepaalt zelf hoe laat je die dag je bestelling ophaalt
  • Sneller in huis dan thuisbezorging, geen last van drukte bij bezorgdiensten
  • Deze service is uiteraard gratis

Hoe werkt het?

Bij het afrekenen in de webshop zie je altijd een datum staan, bijvoorbeeld: Vandaag besteld, Woensdag 1 januari in huis.

Deze datum vind je ook altijd terug in de bevestigingsmail van je bestelling. Heb je gekozen voor zelf ophalen, dan leggen we je bestelling op die dag voor je klaar in een van de ophaalkluisjes, en de dag van tevoren ontvang je een e-mail met het nummer en de cijfercode van het ophaalkluisje. Die dag kun je dan je bestelling ophalen, tussen 10:00 en 19:00. Je kunt dan dus zelf kiezen hoe laat je langskomt, super handig toch:)
De ophaalkluisjes vind je naast onze werkplaats, op Gors 27 in Hoeven (bekijk in Google Maps).

Op het ophaalkluisje zit een cijferslot, je geeft de code in en draait de knop naar rechts om het kluisje te openen. That’s it.
Goed om te weten: voor jouw en onze veiligheid zijn de ophaalkluisjes buiten genoemde tijden niet bereikbaar, en is er cameratoezicht. Komt de ophaaldag en -tijd niet uit? Laat het ons weten, dan spreken we een andere dag af.

De ophaalkluisjes zijn niet te missen:)