Grote aantallen en zakelijke bestellingen

Zoals u vast al op onze website gezien hebt, onderscheiden wij onszelf door kwaliteit, aandacht en handwerk. Onze creaties zijn daardoor een stuk duurder dan massaproducten… en daar zijn we trots op;)

Handwerk blijft ons handelsmerk en daarom kiezen we er bewust voor om opdrachten aan te nemen tot maximaal 15 exemplaren. Daarbij profiteert u van onze sterke punten:

  • Snelle communicatie, heldere afspraken over de gewenste levertijd
  • Creatieve ideeën en mannen die meedenken
  • Betrouwbare partner, kijk maar eens naar de reviews van onze klanten!
  • Bij bestellingen vanaf 250,- kunt u kiezen voor betaling op factuur, 25% vooraf en 75% binnen 14 dagen na ontvangst

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of een cadeau voor het personeel, tot 15 stuks? Neem gewoon even contact met ons op! Mail ons, bel ons of Whatsapp ons gerust even voor creatieve suggesties. We denken met plezier mee!

BTW en facturatie

Goed om te weten: al onze facturen zijn vrijgesteld van BTW op grond van art.25 Wet OB (Kleine ondernemers Regeling). Wilt u graag een bepaalde naamstelling op de factuur? Geef dit dan aan voordat u uw bestelling plaatst; alleen vooraf kunnen wij de tenaamstelling van een factuur opgeven. Wanneer u via de website bestelt, kunnen wij wel een factuur nasturen maar kunnen wij de tenaamstelling of adresgegevens niet meer wijzigen.