skip to Main Content

Hebben we de plank misgeslagen?

Hoewel we zelf hartstikke trots zijn op alle producten in de webshop, kan het natuurlijk gebeuren dat je een aankoop retour wilt sturen.  Bij Dirk&Timmer.nl heb je een bedenktijd van maar liefst 30 dagen waarin je je aankoop terug kunt sturen en het aankoopbedrag terugkrijgt. Daarbij gelden de volgende regels:

  • 30 dagen na de oorspronkelijk bezorgdatum dient het product door ons retour te zijn ontvangen.
  • Het product moet in oorspronkelijke staat zijn, compleet en onbeschadigd. Voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.
  • Ook bij gepersonaliseerde producten geldt de bedenktermijn van 30 dagen, je ontvangt dan een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag. Deze service is uniek voor webshops in Nederland en onderstreept het doel dat wij altijd voor ogen hebben: gewoon mensen blij maken met creatief houtwerk.
  • Mocht je het interessant vinden: bovengenoemde regels vindt je ook netjes terug in de algemene voorwaarden, in lange moeilijke zinnen:)

Ons retouradres is:
Dirk&Timmer
Rochussenlaan 35
4875AT – Etten-Leur

Retouraanvraag

Wil je je aankoop retour sturen, vul dan onderstaand formulier in. Dit is niet verplicht, maar het zorgt er wel voor dat we je retour sneller kunnen verwerken.
  • Het bestelnummer (ordernummer) vind je in de bevestigingsmail van je bestelling
  • Het is niet verlicht, maar je kunt ons helpen onze producten te verbeteren door aan te geven waarom je je bestelling wilt herroepen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×