Spelregels voor proefontwerpen

Bij Dirk & Timmer begrijpen we dat je het liefste zo snel mogelijk weet hoe jouw borrelplank, kraamcadeautje of ander houten cadeau eruit komt te zien. Daarom zeggen we met enige trots: bij ons kun je altijd binnen een dag een proefontwerp verwachten. In 95% van de gevallen zelfs nog dezelfde dag! Daarmee zijn we vrij uniek in onze branche.

Wat houdt een proefontwerp in?
Een proefontwerp houdt in dat wij een digitaal voorbeeld maken van jouw bestelling, en dit naar je toesturen via het medium waarop je ons benaderd hebt (meestal is dit per e-mail of Whatsapp).

Hoe snel kan ik een proefontwerp verwachten?
Zodra we je bestelling hebben ontvangen, ontvang je altijd binnen een dag een proefontwerp. Is er sprake van een uitzondering (bijvoorbeeld wanneer wij met vakantie zijn), dan zullen wij dit altijd duidelijk vooraf melden op onze website.

Hoeveel tijd heb ik om het proefontwerp te bekijken en te reageren?
Wij gaan pas aan de slag wanneer jij akkoord bent. Zo weet je zeker dat jouw bestelling naar wens is, én ben je er ook zeker van dat je bestelling binnen is op de genoemde bezorgdatum. Uiteraard gaan we het liefste zo snel mogelijk aan de slag met jouw bestelling, zodat jij hem lekker snel in huis hebt. Hoe eerder we akkoord hebben op het proefontwerp, hoe sneller wij spijkers met koppen kunnen slaan.
Hebben we onverhoopt op de oorspronkelijke bezorgdatum, die je in de bevestigingsmail terug kunt vinden, nog geen akkoord ontvangen op het proefontwerp? Dan behouden wij ons het recht voor om de bestelling te annuleren en het bedrag terug te storten.

Uiterlijke mogelijkheid voor wijzigingen
Nadat je akkoord bent met het proefontwerp, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met je bestelling, zodat jij ‘m zo snel mogelijk in huis hebt. Vanaf het moment dat het proefontwerp akkoord gegeven is, is het daarom niet meer mogelijk om nog wijzigingen aan te brengen. Op zich logisch natuurlijk, maar we vinden het wel zo netjes om hier te melden:)

Hoe vaak mag ik het proefontwerp wijzigen?
Wij besteden veel tijd en aandacht aan het maken van het proefontwerp. Met dat proefontwerp willen we jou immers een goede indruk geven van het eindresultaat dat je kunt verwachten. Om dit zorgvuldig te kunnen doen, hanteren we een maximum van drie proefontwerpen per bestelling. Met andere woorden: is het eerste proefontwerp niet naar wens? Dan passen we het kosteloos voor je aan, en als het nodig is zelfs nóg een keer.
Is het toch nodig om een vierde proefontwerp te maken, dan rekenen wij hiervoor 5,- extra. Goed om te weten: Per jaar maken wij zo’n drie- tot vierhonderd proefontwerpen. 99% van onze klanten heeft voldoende aan één of twee proefontwerpen.

Halen jullie taalvoutjes uit een tekst?
Wanneer wij in een aangeleverde tekst een taalvoutje zien staan, is het voor ons lastig om te weten of dit per ongeluk of bewust is gedaan. Wie weet kunnen jullie juist hard lachen om een bepaald taalvoutje van de ontvanger van jullie cadeau:) Aangeleverde teksten nemen wij daarom in principe letterlijk over.