skip to Main Content

Dirkentimmer.nl is de webshop van twee Brabantse broers Dirk en Tim, vol met handgemaakte houten artikelen. Nou zijn er best veel webshops met houten cadeauartikelen… wat maakt Dirk & Timmer anders?

Gratis verzending in Nederland én België

Wat is de overeenkomst tussen een bestelling bij Dirk & Timmer, en je ouders toen je voor het eerst op stap ging? Juist ja: bezorgd voor niks!

30 dagen bedenktijd, zelfs op gepersonaliseerde producten

We hebben lang gezocht, maar we hebben hem nog niet kunnen vinden: een andere webshop die deze unieke garantie biedt. Bij ons heb je 30 dagen bedenktijd na ontvangst van je bestelling, zelfs bij gepersonaliseerde producten! Meer info. Het scheelt natuurlijk dat wij geen duur hoofdkantoor hebben, stakend personeel of fabriekshallen vol voorraad… maar we staan vooral vierkant achter onze creaties.

Eigen creativiteit

Onze basiscollectie is opgebouwd uit creatieve ontwerpen die ontstaan op een bierviltje of tijdens een gezellig gesprek op een verjaardag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foodtruck van hout: de woodtruck! Of een kindertekening op hout! Veel producten in onze webshop vind je nergens anders. Verder vullen we de collectie regelmatig aan met artikelen die je misschien ook elders ziet, maar dan altijd met een vleugje Dirk&Timmer.

Oerdegelijke materialen

In tegenstelling tot veel webshops die artikelen uit lagelonenlanden importeren, gebruiken wij materialen van de beste kwaliteit. Dus bijvoorbeeld geen waaibomenhout maar massief eikenhout. En geen fragiele imbusboutjes maar ouderwetse deuvelverbindingen. Bij Dirk & Timmer vind je alleen de beste materialen en écht degelijk timmerwerk, klaar om 100 jaar mee te gaan.

Online je cadeau personaliseren

Een handgemaakt houten cadeau is natuurlijk al bijzonder, maar je kunt het nóg leuker en unieker maken met een naam of logo erop. En dan niet zomaar erop gedrukt, maar echt in het hout gebrand! Dirk&Timmer beschikt over eigen professionele lasertechniek waarmee we een naam, logo of boodschap op het hout kunnen branden. Zo weet je zeker dat je een uniek cadeau hebt!

 

×