Over Dirk&Timmer

Van houte welkom bij Dirk & Timmer:) De webshop van twee Brabantse broers Dirk en Tim van den Berg, vol met handgemaakte houten cadeauartikelen. Wat maakt Dirk & Timmer anders dan al die andere webshops met houten artikelen?

Eigen creativiteit

Onze webshop is opgebouwd uit creatieve ontwerpen die ontstaan op een bierviltje of tijdens een gezellig gesprek op een verjaardag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foodtruck van hout: de woodtruck! Of een kindertekening op hout! Veel producten in onze webshop vind je nergens anders. Verder vullen we de collectie regelmatig aan met artikelen die je misschien ook elders ziet, maar dan altijd met een vleugje Dirk&Timmer.

Oerdegelijke materialen

In tegenstelling tot veel webshops die artikelen uit lagelonenlanden importeren, gebruiken wij materialen van de beste kwaliteit. Dus geen waaibomenhout maar massief eikenhout. En geen fragiele imbusboutjes maar ouderwetse dominoverbindingen. Bij Dirk & Timmer vind je alleen de beste materialen en écht degelijk timmerwerk, klaar om 100 jaar mee te gaan.

Thuisbezorgd in Nederland én België voor maar 2,95

Elke bestelling wordt voor maar 2,95 thuisbezorgd. Geen verrassingen, geen uitzonderingen, geen gezaag. Gezaag, haha:)

Online je cadeau personaliseren

Een handgemaakt houten cadeau is natuurlijk al bijzonder, maar je kunt het nóg leuker en unieker maken met een naam of logo erop. En dan niet zomaar erop gedrukt, maar echt in het hout gebrand! Dirk&Timmer beschikt over eigen professionele lasertechniek waarmee we een naam, logo of boodschap op het hout kunnen branden. Zo weet je zeker dat je een uniek cadeau hebt!