Geven en ondernemen

Stichting Wildlife
Stichting Wildlife

Elk jaar vieren wij de verjaardag van Dirk & Timmer met een actie voor een goed doel. Zo vierden we ons 3-jarig bestaan in 2021 bijvoorbeeld met een actie voor Kika, die uiteindelijk maar liefst 500,- opbracht! Ook in 2022 hebben we weer een mooi doel gekozen voor onze ‘veraardagsactie’: we gaan een giraffe adopteren!

Doe een donatie

Huh? horen we je denken. Nou ja, niet letterlijk in huis nemen natuurlijk. Dan zouden we flink moeten verbouwen. Nee, wij worden adoptieouder van de giraffes in de Beekse Bergen, in de vorm van een donatie ter waarde van €100,- aan de stichting Wildlife. Stichting Wildlife is een stichting die zich wereldwijd inzet voor diverse natuurbeschermingsprojecten en ook actief is in de verschillende dierenparken van Libéma namelijk, Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon en AquaZoo Leeuwarden.

Wij zijn groot fan van de Beekse Bergen en hebben al jarenlang een abonnement. Daarom ondersteunen we dit jaar graag het mooie werk dat zij doen ter bescherming van bedreigde diersoorten wereldwijd. Bestel je in december dit jaar iets bij Dirk & Timmer? Dan draag je dus ook bij aan onze actie voor stichting Wildlife. Zo maak je niet alleen mensen blij, maar ook dieren:)

Doe een donatie