Dirk&Timmer en het milieu

Bij Dirk&Timmer vinden we het milieu belangrijk. Wist je dat wij bijna al het binnenkomende verpakkingsmateriaal hergebruiken voor het verzenden van bestellingen?

Hergebruik van verpakkingsmateriaal

Door met zijn allen kartonnen dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontzien. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kilo luchtverontreiniging. Daarom hergebruiken we bijna al het verpakkingsmateriaal wat wij binnen krijgen. Ook dozen met reclame van andere winkels. Het kan dus voorkomen dat je je bestelling binnen krijgt in een doos van bijvoorbeeld Houthandel Bax of Coolblue. Het gaat immers om het product ín de doos, en niet om een fancy verpakking die je toch bij het oud papier gooit, toch?

Hergebruik verpakkingsmateriaal
Oude doosjes? Geef die maar aan Poef!

Eerlijke prijzen en een beter milieu

Zo kunnen we niet alleen onze prijzen laag en eerlijk houden, maar helpen we het milieu ook nog eens een handje! Soms hebben we trouwens dozen die we écht niet kunnen hergebruiken. Maar die vindt onze huiskat Poef dan weer geweldig:)