Twee broers, uit het juiste hout gesneden

[vcex_heading text=”Daar moeten jullie echt iets mee gaan doen!” css=”.vc_custom_1534340366237{margin-top: 12px !important;margin-bottom: 12px !important;}”]

Dirk en Tim kunnen het inmiddels niet meer aanhoren: ‘daar moeten jullie echt iets mee gaan doen!’. Elke keer als Dirk of Tim voor een verjaardag een creatief cadeau had gemaakt, was er wel iemand die vroeg waarom de twee broers het niet leuk vonden om écht werk te maken van alle creatieve ideeën. Dirk is handig met gereedschap, Tim met websites. Na jaren van dagdromen en borrelpraat vol ideeën hakten Dirk en Tim in het voorjaar van 2018 de spreekwoordelijke knoop door: er zou een webshop komen.

Uiteraard gingen het duo vervolgens niet over één nacht ijs. Producten werden concreet bedacht, een plan van aanpak werd geschreven en serieuze voorbereidingen werden getroffen. Want half werk, daar houden de broers niet van. Een webshop moet wel een echte webshop zijn. Met duidelijke levertijden, eerlijke prijzen en uiteraard creatieve producten waar Dirk en Tim zelf trots op zijn. En toen kwam de grootste uitdaging: een naam! Talloze hersenspinsels kwamen voorbij op verjaardagen, in groepsapps, op kladbriefjes. Na eindeloos veel net-niet-namen was het duidelijk dat je bij het bedenken van een goede naam gewoon niet te moeilijk moet denken. En zo werd Dirk&Timmer geboren. Hoe het ook gaat lopen, Dirk en Tim blijven in ieder geval met beide benen op de grond staan. Twee broers, uit het juiste hout gesneden.

Dirk en Tim bij de KVK