Het allereerste plankje

Je zult vast hebben gelezen dat Dirk én Tim eerder dit jaar allebei verhuisd zijn, en dat daardoor ook Dirk & Timmer een nieuw adres kreeg. Tim zit momenteel zelfs nog middenin de verhuisdozen en de klusmaterialen. Het leuke aan verhuizen is dat je ook kastjes en laatjes opruimt die je al een tijdje niet meer open hebt gehad. En zo kwam Tim een bijzonder plankje tegen: het hapjesplankje waarmee Evelien en Tim de getuigen voor hun huwelijk vroegen… en waarmee tegelijkertijd het idee voor Dirk & Timmer ineens geboren werd!

Want hoewel Dirk en Tim al even met een idee rondliepen om ‘iets met hout te gaan doen’, wisten ze lange tijd nog niet concreet wát precies. Toen een kennis aanbood om te helpen met het graveren van de ‘getuigenplankjes’, was Tim meteen enthousiast. En toen de plankjes waren uitgedeeld en ook Dirk er eentje in zijn handen kreeg, kwamen de ideeën voor gepersonaliseerde houten cadeaus meteen opborrelen!

Inmiddels zijn Tim en Evelien alweer ruim een jaartje getrouwd, en over krap drie maanden bestaat Dirk & Timmer ook alweer een jaar! Die tijd kunnen we mooi gebruiken om na te denken over een leuke actie of een jubileumproduct:) Ben jij ook op zoek naar een écht origineel en persoonlijk cadeautje voor een bijzondere gelegenheid? Neem eens een kijkje in onze webshop!