Dirk&Timmer 2 jaar!

Wat 2 jaar geleden begon als kleinschalig bedrijf van twee broers die, uit liefde voor hout, in hun eigen schuur met de hand houten cadeauartikelen maakten….

Is nog steeds een kleinschalig bedrijf van twee broers die uit liefde voor hout in hun eigen schuur met de hand houten cadeauartikelen maken. En dat willen we blijven ook:) Natuurlijk, het aantal bestellingen is best flink gegroeid. En de opdrachten komen inmiddels vanuit heel Nederland en België. Maar als het aan ons ligt gaan we aan onze kleinschalige, persoonlijke aanpak niet veel veranderen. We krijgen regelmatig tips voor nieuwe producten waar “veel meer op te verdienen valt” en vragen om samen te werken en zo onze schaalgrootte te vergroten. Maar we vinden het juist leuk om met jou als klant mee te denken over het ontwerp dat op jouw eikenhouten bierkratje komt. We vinden het leuk om een theedoos te maken met belachelijk veel aandacht voor de afwerking van de verstekjes en de verzonken scharnieren. En we vinden het geweldig om berichtjes te krijgen van klanten die zeggen dat we verwachtingen hebben waargemaakt, of zelfs overtroffen.

Vandaag is ons tweejarig jubileum en dat is een mooie gelegenheid om terug te kijken en natuurlijk vooruit. Want we hebben in die eerste twee jaar niet alleen een hoop plezier gehad, maar ook best een hoop geleerd. Hoe we efficiënter kunnen werken bijvoorbeeld, en dat jij als klant op onze website al wilt kunnen zien wanneer je je bestelling in huis kunt verwachten. Als het aan ons ligt, gaan we de komende jaren gewoon lekker verder met wat we leuk vinden: handgemaakte houten cadeaus maken waarmee jij het tofste cadeau van het feest geeft! Ontzettend bedankt allemaal!