Borrelplank graveren met handgeschreven namen: een écht origineel cadeau!

Bij Dirk & Timmer proberen we altijd out of the box te denken en een creatieve draai aan dingen te geven. Onze namenplank is hier een mooi voorbeeld van: het is een borrelplank van hout, met jullie handgeschreven namen erop gegraveerd. Daarmee heb je dus gegarandeerd een origineel cadeau, waarvoor jij over een paar jaar nog steeds complimenten krijgt😉

Dus ben jij namens je collega’s, vrienden of familie de uitverkorene die een origineel cadeau mag regelen voor een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum, een bedankje, een afscheid of een bruiloft? Dan gaan we je helpen met een origineel idee: onze namenplank.

Een hapjesplank met namen, hoe bestel je die dan?

Bestellen is simpel: zo werkt het:
Stap 1: Geef je collega’s, vrienden of familie de volgende opdracht: Schrijf je naam met blauwe of zwarte pen op wit papier, maak er een foto van en mail of app die naar mij vóór (datum).

Stap 2: Bestel de plank via deze website en voeg de bestand(en) toe. Wil je in het midden een tekst of afbeelding? Dan kun je die ook gelijk meesturen. Vind je het prettiger om alles via de mail te doen? Dat vinden we ook prima.

Dat is het:) Wij maken vervolgens een proefontwerp voor jullie borrelplank, en zodra die naar wens is gaan wij aan de slag. En zodra de borrelplank verzonden is, ontvang je uiteraard bericht wanneer je de plank kunt verwachten.

Is er een minimum of maximum aantal namen?
Je kunt onze namenplank in principe bestellen met één naam erop, er is geen minimum voor het aantal namen. Wel is er een maximum: bij 50 namen staat zo’n hapjesplank mooi vol.

Enkele namen zijn geschreven op papier met lijntjes of hokjes, en eentje op blauw papier. Maakt dat iets uit?
Nee, we zijn tot nu toe nog nooit een naam tegengekomen die we niet konden omzetten in een bestand dat we kunnen graveren. Maar uit ervaring weten we dat jij het voor jezelf makkelijk maakt door je collega’s, vrienden of familie gewoon bovenstaande simpele instructies te geven:)

Wat als ik een of meerdere namen niet op tijd heb kunnen regelen?
De ervaring leert dat er zelden namen ontbreken (het is immers zó gedaan), maar mocht dat toch gebeuren, is dat wat ons betreft geen probleem. De ontbrekende naam of namen zetten we dan gewoon in een ‘handschrift-lettertype’ op de plank.

Die hapjesplank met namen, waarom zou ik die bij Dirk & Timmer bestellen?
Borrelplanken (of hapjesplanken, tapasplanken, hoe je ze ook wilt noemen) kun je op heel veel plekken laten graveren. Een logo of een leuke tekst erop, dat is op zich ook niets nieuws. Er zijn genoeg heule grote bedrijven die grote machines hebben waar je een hapjesplank kan laten graveren. Maar helaas werken die vrijwel altijd met hun eigen vaste ontwerpen.

Aan de andere kant heb je ook genoeg hobbyisten die met een soldeerbout volledig met de hand prachtige dingen op hout kunnen maken. Ook dat is hartstikke mooi, maar als je namens een hele groep mensen een cadeau moet regelen, is het gewoon fijn dat je vóórdat je gaat bestellen weet wanneer je het in huis hebt, en dat je gewoon via iDeal kunt afrekenen en het netjes met track & trace thuisbezorgd krijgt. Om het met mooie woorden te zeggen: bij Dirk & Timmer vind je de creativiteit van hobbyisten, met de professionaliteit van een bedrijf!

Nog wat inspiratie opdoen? Of weet je al genoeg en wil je bestellen:)